Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon mobil Vonino Ego QS, Dual SIM, 4GB, Black

Telefon mobil Vonino Ego QS, Dual SIM, 4GB, Black
Telefon mobil Vonino Ego QS, Dual SIM, 4GB, Black

Descriere telefon mobil Vonino Ego QS, Dual SIM, 4GB, Black

Vonino EGO QS
Smatphone-ul Vonino EGO QS este un produs premium din gama de telefoane mobile Dual-SIM bazate pe sistemul de operare Google Android. Cu un display IPS de 4.5inch QHD si cu o grosime de numai 8.6mm acest smartphone iti va fi mereu la indemana pentru ati usura viata activa.
Vonino EGO QS este un smartphone Dual-SIM cu suport HSDPA+ pentru ambele cartele. Impreuna cu un procesor Quad-Core MTK6589 @1.2Ghz de ultima generatie, memoria RAM 1GB si un display IPS generos de 4.5inch QHD 540x960px acest smartphone Dual-SIM va ofera mobilitate in tot ceea ce doriti sa faceti atunci cand sunteti departe calculatorul personal, fie ca este vorba de vizionat un film, sa raspundeti la mailuri, sa va consulati calendarul de intalniri si aniversari sau sa cititi ultimele stiri.
Pe langa performantele hardware expuse Vonino EGO QS beneficieaza de 2 camere foto-video. Una frontala de 2.0mPx si una dispusa pe spate cu o rezolutie de 8mPx care impreuna cu o capacitate de stocare de pana la aproximativ 34GB iti ofera posibilitatea sa nu ratezi niciun moment important, oriunde te afli.

MediaTek MTK6589M - Cel mai nou procesor Quad-Core
Smartphone-ul EGO QS are la baza cea mai noua solutie de la MediaTek, procesorul Quad-Core MT6589M care ruleaza la viteze de pana la 1.2Ghz si un procesor grafic PowerVR SGX544. Aceasta platforma este construita pe noua arhitectura de 28nm care ofera performate ridicate cu un consum ultra-redus de energie, ridicand stacheta in ceea ce priveste performantele multimedia ale unui smartphone.

SMARTPHONE DUAL-SIM 3G
Vonino EGO QS este un smartphone care incorporeaza cele mai noi tehnologii disponibile. Pentru ca nevoile de comunicare ale celor mai multe dintre persoane sunt acoperite de 2 cartele SIM smartphone-ul Vonino EGO QS este un Dual-SIM, si pentru ca accesul la internet oriunde te afli este un must-have ambele cartele suporta conexiune 3G ultra-rapida HSDPA+ de pana la 21.4Mbps. Astfel poti oricand sa accesezi rapid orice iti doresti pe internet si fie ca este vorba de un videoclip, atasamentul unui e-mail sau informatiile stocate in cloud acestea vor fi disponibile imediat in mana ta.

SISTEM DE OPERARE ANDROID 4.2.2 JELLY BEAN
Dorind sa oferim utilizatorilor cea mai buna experienta cu acest tip de produse, Vonino EGO QS utilizeaza cea mai recenta versiune a sistemul de operare dezvoltat de Google, Android 4.2.2 Jelly Bean. Inca de la prima versiune lansata, acest sistem de operare, s-a diferentiat de competitorii sai prin interfata intuitiva usor de utilizat si prin optimizarea resurselor utilizate. Versiunea 4.2.2 Jelly Bean vine cu o interfata de utilizare redesenata si cu un nivel superior al personalizarii meniurilor si ecranelor principale ale tabletei. In acelasi timp Android 4.2.2 Jelly Bean a fost imbunatatit in ceea ce priveste resursele utilizare in timpul rularii programelor crescand nivelul autonomiei bateriei.

Display IPS 4.5inch QHD 540x960px
Pentru ca display-ul de tip IPS QHD capacitiv de 4.5 inch este suficient de mare si ofera o rezolutie 540x960pixeli, poti folosi cu usurinta Vonino EGO QS sa redai videoclipuri si filme oriunde te afli, impartasind experienta vizuala cu cei din jurul tau, poti raspunde cu susurinta mail-urilor sau poti edita rapid un document. Datorita calitatii de redare a display-ului de tip IPS cu rezolutie QHD, care va ofera o calitate superioara a imaginii, a luminozitatii si a culorilor redate toate sunt usor si placut de facut.

2 x CAMERE FOTO-VIDEO, camera spate 8.0Mpx
Vonino EGO QS are incorporate 2 camere foto-video dispuse pe partea frontala – 2.0mPx si pe spatele smartphone-ului – 8.0mPx. Fiind compatibile cu toate aplicatiile de apel video oferite de mesageriile instante, cum sunt Yahoo Messenger, Google Talk sau Skype, acestea iti vor permite sa interactionezi in cel mai direct mod cu prietenii si cu partenerii de afaceri. In acelasi timp, camera spate cu o rezolutie de 8.0mPx iti ofera posibilitatea sa fii regizorul videoclipurilor tale si sa nu ratezi momentele importante din viata ta.

DOAR ALEGE DESTINATIA – MODUL GPS INCORPORAT
Un smartphone este cu atat mai util cu cat reuseste sa substituie mai multe dispozitive. Vonino EGO QS vine cu un modul GPS incorporat si busola digitala, care va permite sa-l utilizati ca si navigator GPS cand va aflati in masina sau mergeti pe jos. Puteti obtine indrumari de traseu sau sa cautati puncte de interes aflate in vecinatatea locului in care te afli.

CONECTAT IN ORICE SITUATIE – 3G HSDPA+, Wi-Fi 802.11, BlueTooth 4.0
Principala facilitate a unui smartphone este ca poate sa inlocuiasca usor functii al unui PC sau ale unei tablete, pastrand functionalitatea unui telefon, in cazul Vonino EGO QS chiar a 2 telefoane. Pe langa facilitatea 3G HSDPA+ EGO QS are incorporata si uzuala conexiune WiFi; in acelasi timp poti utiliza cele 2 conexiuni pentru a crea un Hotspot WiFi pentru a partaja conexiunea ta la internet. Pentru ca pachetul facilitatilor de conectare si transfer de date sa fie cat mai complet EGO QS va ofera si un modul BlueTooth incorporat. Prin conexiunea BlueTooth puteti sincroniza smartphone-ul cu calculatorul personal, sau puteti conecta la aceasta un dispozitiv extern cum ar fi o tastatura sau un set de casti.

Ascultă hiturile sau vizualizeaza videoclipurile preferate direct de pe tableta VONINO, oriunde te-ai afla!
Disponibil pe calculator sau pe oricare dispozitiv mobil (telefon sau tabletă), pachetul de servicii VStorage, oferit gratuit de VONINO impreuna cu ArpaCloud, este singurul de acest fel pe piata din Romania, oferind nu mai putin de 512GB spatiu de stocare in Cloud, cu posibilitatea de a face "streaming" direct de pe dispozitivul tau VONINO, fara a fi necesara descarcarea videoclipului sau a melodiei.
- Daca aplicatia Arpacloud nu se afla preinstalata in dispozitivul Dvs, aceasta se poate instala gratuit din Play Store.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu