Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon mobil Samsung B5330 Galaxy Chat

Telefon mobil Samsung B5330 Galaxy Chat
Telefon mobil Samsung B5330 Galaxy Chat

DESCRIERE Telefon mobil Samsung B5330 Galaxy Chat

Samsung este de departe cea mai apreciată companie producătoare de telefoane mobile.
Desi lanseză telefoane mobile care întrec întotdeauna tot ceea ce deja a lansat concurenta, Samsung nu uită faptul că trebuie să-si multumească si clientii care nu doresc să investească o sumă relativ mare într-un telefon mobil smartphone de ultimă generatie, dar pe care să nu-l folosească la  adevărata capacitate. Iar pentru aceasta lansează telefoane mobile inteligente din gama medie de performantă.

Unul dintre acestea este telefonul mobil Samsung B5330 Galaxy Chat, care are ca si principală caracteristică tastatura traditională Qwerty, fizică, cu tastele aranjate în stilul tastaturii de PC sau laptop. Iar un al doilea aspect ce merită mentionat, este faptul că în momentul de fata Samsung Galaxy Chat poate fi achizitionat pentru pretul de doar 439,99 lei, un preţ excelent pentru un telefon mobil Samsung aş spune dupa umila mea parere.

Specificatii tehnice

Deja am evidentiat tastatura fizică Qwerty, ideală pentru cei care trimit foarte multe mesaje sau obisnuiesc să posteze actualizări pe Facebook indiferent de locul în care se află. Desi este echipat cu tastatură clasică, display-ul nu este unul foarte mic, având diagonala de 3.0 inch. Display-ul este de tip TFT si are 256 mii culori, nu extraordinar, ce-i drept. În schimb, ecranul prezintă tehnologia touchscreen, astfel că se pot accesa uşor informatiile si aplicatiile.

Telefonul mobil Samsung Galaxy Chat vine echipat cu un procesor tactat la 850 MHz, cam putin pentru un telefon Samsung, chiar dacă vine la un pret de putin peste 100 euro. Dar dacă îti doresti acest telefon mobil doar pentru chat-ul de pe Facebook si pentru a-i trimite mesaje prietenei sau cunoscutilor, este mai mult decât necesar. Procesorul este ajutat de memoria RAM de 445 MB să ruleze la o capacitate maximă, îndeajuns pentru a deschide aplicatia de Twitter, Facebook sau Skype.

Spatiul de stocare total al acestui telefon este de 4 GB, dintre care 2 GB sunt ocupati din fabrică datorită instalării sistemului de operare, care este unul mai mult decât bun fată de restul specificatiilor detinute de Galaxy Chat, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Iar 2 GB sunt liberi pentru a-i folosi în voie. Spatiul de stocare poate fi mărit până la 32 GB cu ajutorul unui card MicroSD.

Nici camera foto nu impresionează. Este o cameră slabă, de doar 2.0 MP ce se poate folosi doar dacă doresti să surprinzi ceva cu adevărat spectaculos, nu un peisaj uimitor sau să realizezi un portret. Având în vedere că Galaxy Chat este construit pentru a se posta mai ușor pe retelele de socializare si pentru mesaje, o cameră mai performantă ar fi fost mai mult decât necesară.

Pe partea de conectivitate, stă mai bine. Vine echipat cu tehnologia Bluetooth 3.0. Are un port Micro USB 2.0 si un port Jack 3.5 mm, în caz că vreti să ascultati muzică. Bateria este una relativ buna, putându-se realiza o convorbire neîntreruptă de maxim 5 ore.

Telefon mobil Samsung B5330 Galaxy Chat - Păreri pro şi contra


Pro:

  • Pretul foarte mic
  • Tastatura fizică
  • Ecranul cu tehnologia touchscreen
  • Sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Contra:

  • Procesorul cu o frecventă limitată
  • Camera foto de o calitate inferioară
  • Spatiul de stocare si memoria RAM reduse



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu