Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon mobil Nokia 925 Lumia

Telefon mobil Nokia 925 Lumia
Telefon mobil Nokia 925 Lumia

Telefon mobil Nokia 925 Lumia detalii:

Descatuseaza-ti creativitatea

Pierde timp mai putin cu pregatirea fotografiei. Modul Nokia Smart Camera iti permite sa fotografiezi in rafala si sa revii apoi pentru a crea povestea pe care doresti sa o spui.

Toata actiunea intr-o singura fotografie.

Mai multa actiune decat poti vedea cu ochii. Caracteristica Fotografie de actiune din Nokia Smart Camera iti permite sa fotografiezi o singura data pentru a obtine o suita de imagini in miscare pe care sa le montezi apoi intr-o singura imagine de calitate .

Controleaza perfect fotografia.

Gata cu neavenitii care iti intra in cadru. Caracteristica Eliminare obiecte in miscare din Nokia Smart Camera iti permite sa elimini detaliile nedorite, pentru ca fotografia ta sa arate exact asa cum vrei.

Fa-i pe toti sa zambeasca.

Fa-ti prietenii sa arate perfect in fotografii, cu ajutorul caracteristicii Change Faces din Nokia Smart Camera, care iti permite sa alegi expresiile preferate dintr-o serie de fotografii si sa le combini intr-o singura fotografie de grup perfecta.

Functii multiple.

Avand la baza sistemul de operare Windows Phone 8, noul Nokia Lumia 925 este dotat cu caracteristici de top. Lucreaza oriunde ai fi cu MS Office, bucura-te de melodii gratuite cu Nokia Music, descopera orasul cu HERE Maps sau alege un capac cu incarcare wireless pentru a scapa de cablurile enervante.

Pretul telefonului mobil Nokia 925 Lumia este de 1.980 de lei, pentru varianta de 16 GB.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu