Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon Mobil LG Smartphone E960 Nexus 4 8GB

Telefon Mobil LG Smartphone E960 Nexus 4 8GB
Telefon Mobil LG Smartphone E960 Nexus 4 8GB

Ce este mai bun din Google


Telefonul mobil Nexus 4 vine cu cea mai recenta versiune de Google, pentru a va aduce informatia dorita la momentul potrivit. Iti va arata la ce trafic sa te astepti inainte de a pleca de la munca, sau cand va sosi urmatorul tren in timp ce il astepti pe peron.
Cu cea mai recenta versine veti vedea evenimentele si concertele din zona, rezervarile de la hotel si avion, si chiar atractiile din apropiere. Totul automat.


Navigheaza in lumea ta cu Google Maps


Ajungeti in locurile dorite mai usor si mai repede cu Google Maps. Cu navigatia GPS, informatiile de trafic in timp real si modulul de conducere integrat, ajungerea de la pucntul A la punctul B nu a fost niciodata mai usoara.
Cauta restaurate, firme si multe altele mai aproape de tine. Primiti recomandari de la persoanele din cercurile Dvs. si de la experti, si accesati rezumatele complete de la editorii Zagat.
Hartile 3D si imaginile din satelit detaliate iti ofera un sentiment mult mai realist a ceea ce este in jurul tau, in timp ce caracteristicile cum ar fi Street View si Indoor Maps te asigura ca sti mereu ce este in fata ta.


Surprinde si impartaseste lumea ta


Telefonul mobil Nexus 4 vine cu o camera de 8MP de inalta performanta si poate realiza panorame uimitoare la 360 grade, permitandu-va sa captati fiecare detaliu din jurul vostru. Caracteristicile noi si puternice ale camerei va permite sa vizualazati si sa editati fotografiile rapid, precum si sa le partajati extrem de usor.


Ecran clar de 4.7"


Fotografiile si clipurile video vin la viata cu o claritate uimitoare si culori clare, naturale pe ecranul vibrant de 4.7" cu o rezolutie de 1280 x 768 pixeli. Marginile usor curbate din sticla permit degetelor sa gliseze usor pe ecranul cu o densitate de 320ppi, in timp ce Corning Gorilla Glass 2 il protejeaza de zgarieturi.


Performanta Quad-Core


Telefonul mobil Nexus 4 vine cu procesorul Qualcomm Snapdragon S4, pentru a va oferi puterea si viteza de care aveti nevoie. Navigati pe internet, experimentatai grafica 3D detaliata si gamapley-ul, toate acestea fara a depune efort in comutarea aplicatiilor. Cu cei 2GB memorie ram si cea mai noua versiune de Andoid, Nexus 4 este unul dintre cele mai performante smartphone-uri disponibile.

In sus, in jos si in jurul vostru, nu este ca nici o camera care ati vazut-o pana acum. Cu Telefonul mobil Nexus 4 realizati fotografii in toate directiile si apoi software-ul le pune impreuna realizand astfel o fotografie in sfera captivanta care te pune pe tine in interiorul scenei. Vezi fotografiile in sfera direct pe telefonul tau, sau impartesestele pe Google+ cu prietenii si familia, sau chiar le puteti adauga pe Google Maps ca sa le vada toata lumea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu