Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon Mobil Sony Smartphone Xperia Z Ultra C6802

Sony Smartphone Xperia Z Ultra C6802
Sony Smartphone Xperia Z Ultra C6802

Atunci cand doar cel mai bun este suficient de bun - Display Full HD TRILUMINOS cu X-Reality pentru mobil


Sony Xperia Z Ultra este un telefon mobil cu ecran mare care foloseste cele mai noi tehnologii dezvoltate de inginerii Bravia TV. Ecranul de inalta rezolutie cu diagonala de 6.4" Full TRILUMINOS cu X-Reality pentru mobile vine cu scanare progresiva 1920 x 1080, pentru imagini incredibil de clare, fara margini zimtate. Asociat cu o densitate a pixelilor de 342 ppi, veti obtine imagini care sunt extrem de clare si foarte luminoase.

Beneficii:


  • Ercran de 6.4" TRILUMINOS cu X-Reality
  • Rezolutie Full HD 1080p
  • Densistate de 342 pixeli per inch

Ecran TRILUMINOS

Sony Xperia Z Ultra incorporeaza un ecran TRILUMINOS pentru culori bogate, autentice cu tonuri subtile, in timp ce reproduce culori indraznete, inclusiv cele mai dificile tonuri de rosu, albastru si verde. Prin integrarea ecranului unic si inovator dezvotlat de Sony, acesta ofera o gama de culori mult mai larga, aducand o experienta de vizualizare mai naturala si vie cu un sentiment sporit de adancime.

Afisajul TRILUMINOS pentru mobil ofera o gama mai larga de culori, de la rosu mai stralucitor, albastru si verde, in comparatie cu un ecran LCD standard.


X-Reality pentru mobil - Imagini mai clare si vii


De la clipuri video cu rezolutie scazuta la filme de inalta rezolutie - cu cel mai recent motor de imagine Sony, exclusivul X-Reality pentru mobil - tot ce vezi pe ecranul mare Xperia Z Ultra este analizat si prelucrat selectiv pentur a oferi imagini clare, curate si realiste. Tehnologia inteligenta a ecranului Sony analizeaza fiecare imagine pentru a optimiza pixelii, textura, conturul, culoarea, contrastul si zgomotul, creeand cea mai buna experienta de vizionare.


Ultra durabil


Pentru a va asigura ca acest telefon mobil cu ecran mare se poate ocupa cu orice apare in viata, a fost conceput special pentru a fi foarte durabil. Clasa ridicata IP55 si IP58 inseamna ca este rezistent la apa si la praf, deci nu ezitati sa il folositi in ploaie si il puteti aduce chiar si la piscina. Atat panoul din fata cat si cel din spate sunt realizate din sticla rezistenta, acoperite cu un strat anti-zgariere. Cadrul de tip schelete este realizat din fibra de poliamida rezistenta. Aceasta are o rezistenta mecanica superioara, fiind atat de puternica incat este adesea folosita ca un substitut de metal in industria auto si electronica.


Atentie la fiecare detaliu


Creeat in colaboratre cu expertii Sony in electroncie de larg consum, Xperia Z Ultra combina perfect designul cu tehnolgia, creand un telefon mobil cu ecran mare, simetric si balansat din orice punct de vedere. Calitatea si atentia la fiecare deataliu inseamna folosirea unor materialie premium. Atat fata cat si spatele sunt realizate din sticla cu o suprafata fara sudura. Rezultatul ? Un smartphone cu Android care reflecta lumea din jurul vostru.


Ultra subtire si ultra usor


Cum poate un telefon mobil de 6.4" sa fie atat de usor si de subtire ? A fost eliminat un strat de aer si s-a apropiat ecranul de lentila, aducandu-se sensibiltiate la atingere si o dimensiune mai mica. Apoi a fost asociat noul aspect component cu un cadru schelet. Rezultatul este un smartphone Android cu o grosime de doar 6.5 mm si o greutate de doar 212 grame, ceea ce face din SONY Xperia Z Ultra un telefon mobil extrem de portabil si usor de tinut intr-o mana.


Performante superioare - Cel mai rapid procesor smartphone din lume


SONY Xperia Z Ultra a potrivit cel mai recent software cu noul procesor super-puternic Qualcomm Snapdragon 800. Acest procesor avansat quad-core este cu 75% mai rapid decat S4 Pro si va ofera puterea maxima si viteza cu o durata de viata a bateriei foarte mare - rulati mai multe aplicatii simultan, navigati pe web cu timp de incarcare mai mic si vizionati clipuri online fara pauza. Procesorul Snapdragon 800 este asincron, ceeae ce inseamna ca fiecare nucleu este alimentat independent. Astfel obtineti cantitatea exacta de energie atunci cand este nevoie de ea, fara a pierde putere atunci cand nu trebuie.


Grafica uimitoare


Oferind pana la 50% mai multa performanta grafica fata de predecesorul sau Adreno 320, noul procesor grafic Adreno 330 va ofera cele mai avansate si uimitoare efecte in jocurile 3D, permitandu-va deasemenea sa rulati pe web mult mai rapid - toate acestea cu un consum mai mic de energie.


Fotografii uimitoare in orice lumina - camera foto de 8MP cu Exmor RS pentru mobil


Camera de 8 MP este construita cu aceleasi module ca si camerele Sony de top. Exmor RS pentru mobil este o evolutie pentru tehnologia senzorului de imagine Sony, cu un senzor de lumina BSI de ultima generatie. Adoptand tehnologia de luminanta si reducere a zgomotului de culoare, a fost creata o camera care fotografieaza toate detaliile cu un zgomot redus, chair si in conditii de iluminare dificile.


Imagini optimizate cu HDR pentru fotografii si video


HDR pentru imagini si videoclipuri capteaza culorile naturale in orice lumina. HDR (High Dynamic Range) este o tehnologie de imagine folosita pentru a capta fotografii clare impotriva luminii puternice din fundal. Cu HDR camera surprinde aceasi imagine la niveluri diferite de expunere si le suprapune pentru a creea o fotografie optimizata. Si Sony HDR pentru video va permite sa filmati in conditii de contrast ridicat, cum ar fi in fata unei ferestre sau cu soarele in spatele subiectului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu