Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Nokia a lansat trei telefoane cu touch screen care imită smartphoneurile

Nokia a lansat trei telefoane cu touch screen care imită smartphoneurile
Nokia a lansat trei telefoane cu touch screen
care imită smartphoneurile

Nokia a lansat trei telefoane cu touch screen care imită smartphoneurile în gama "Asha", cu preţuri de la 63 de euro, revigorând linia de produse mai ieftine pentru a se adresa cererii de funcţii caracteristice smartphone-urilor din partea clienţilor care nu sunt dispuşi să investească într-un mobil premium.


Nokia Asha 305 cu touch screen este disponibil începând de luna aceasta şi are un preţ de referinţă de 63 de euro, fiind cel mai ieftin telefon cu touchscreen fără tastatură, a declarat pentru Bloomberg vicepreşedintele Nokia Juha-Pekka Sipponen.

Nokia Asha 306 cu touch screen, cu un preţ de 68 de euro, şi Asha 311- 92 de euro, au o interfaţă touchscreen mai rapidă decât modelul mai ieftin şi un procesor de 1 GHz, urmând să apară pe piaţă în luna iulie.


Nokia a lansat în octombrie gama Asha cu touch screen, descrise ca fiind la limita dintre telefon clasic şi smartphone


Toate modelele sunt echipate cu Nokia Browser, pentru a permite utilizatorilor să navigheze fără probleme pe internet.

Noile modele Nokia Asha cu touch screen oferă utilizatorului o mai bună compatibilitate cu anumite servicii, precum cele de hărţi şi aplicaţiile pentru telefoane mobile, a adăugat Sippoen.

Cele trei telefoane Nokia cu touch screen vin cu 40 de jocuri gratuite produse de Electronic Arts, iar modelul 311 include o versiune a Angry Birds, unul dintre cele mai populare jocuri pentru smartphone-uri, produs de Rovio Entertainment.

Totodată, Nokia Asha 311 cu touch screen are ecran tactil capacitiv, similar cu cele regăsite pe majoritatea smartphone-urilor.

Preţurile de referinţă recomandate de Nokia nu includ taxe şi subvenţii.

Sursa: realitatea.net

Un comentariu:

  1. If you are not able to meet the needs of the type of videos you intend to produce then you will need to downgrade the type of video product you are marketing.

    If Google doesn't have a video on the first two or three pages, that's maybe a good sign,
    maybe not. It is a much more efficient way to communicate with your business partners and employees in regional offices, in
    another State or country.

    Feel free to surf to my webpage ... online video (katewason.blogspot.com)

    RăspundețiȘtergere