Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon mobil Samsung Smartphone i9300 Galaxy S3 Marble White, 16GB


Samsung i9300 Galaxy S III pur şi simplu ne surprinde. Lucruri mărunte, cum ar fi să rămână în funcţiune când vă uitaţi la el şi să îi urmărească pe cei dragi. Proiectat pentru oameni, depăşeşte condiţia de dispozitiv inteligent şi vă îndeplineşte dorinţele, gândind în timp ce gândiţi, acţionând în timp ce acţionaţi.

Design

Indiferent dacă este vorba despre orizontul văzut la ocean sau despre maiestuoasele păduri nordice de brazi, un lucru este sigur: în natură nu există linii drepte. Designul minimalist şi organic al telefonului GALAXY S III este reflectat de liniile sale plăcute şi care nu sunt drepte. Orientat complet spre încântarea celor ce îl mânuiesc, oferă o experienţă confortabilă, cu posibilităţi de utilizare îmbunătăţite. Senzaţia confortabilă când este ţinut în mână, curbele blânde şi forma organică, platinată, oferă o senzaţie şi un aspect natural.
http://img4.imageshack.us/img4/2012/samsungi93001.jpg



http://img819.imageshack.us/img819/4388/samsungi93003.jpg
4.8 HD Super AMOLED


Este ceea ce noi numim a privi realitatea. Cei 4,8 inchi oferă un ecran de înaltă definiţie şi o experienţă intensă de vizionare. Cu culori naturale şi timp de răspuns ultrarapid, redarea videoclipurilor în mod HD este de o claritate extraordinară. Are, de asemenea, o eficienţă energetică incredibilă şi este uluitor de subţire.

Pop up play


Este uşor şi amuzant să faceţi mai multe lucruri simultan pe ecranul Super AMOLED HD de 4,8 inchi al telefonului GALAXY S III. Prin redarea în fereastra de tip pop-up şi cu ajutorul puternicului procesor Quad-Core, puteţi viziona videoclipuri în mod HD într-o fereastră, în timp ce trimiteţi, simultan, un mesaj text sau e-mail. Redimensionaţi videoclipul, trageţi-l în locul dorit de pe ecran şi discutaţi cu prietenii sau navigaţi pe web. Nu rataţi nimic.
http://img402.imageshack.us/img402/7957/samsungi93002.jpg

Best photo
Best photo


Samsung GALAXY S III ştie cea mai bună ipostază a dvs., asigurându-vă că nu veţi pierde niciun zâmbet şi nu veţi surprinde pe cineva tocmai în momentul în care clipeşte. Face automat o serie de 8 cadre pentru a crea o scenă continuă, iar dvs. îl veţi alege pe cel mai bun.

S Voice


De ce nu aţi primi un răspuns de la telefonul dvs.? Spuneţi-i să se trezească! Mai bine chiar, îi puteţi spune telefonului GALAXY S III să oprească alarma pentru câteva minute şi să vă permită să dormiţi puţin mai mult. Răspundeţi la telefon (sau respingeţi un apel), porniţi muzica (sau opriţi-o), ba chiar spuneţi camerei foto când să fotografieze.

http://img692.imageshack.us/img692/1396/samsungi93004.jpg

Social tag


Acum este şi mai uşor să vă urmăriţi prietenii şi pe cei dragi. Etichetele sociale vă permit să uniţi figurile din albumul fotografic cu activitatea din fluxurile media sociale. După ce aţi creat linkul, tot ce aveţi de făcut este să vă uitaţi la fotografiile lor şi veţi vedea starea lor actuală.

http://img855.imageshack.us/img855/4742/samsungi93005.jpg

http://img838.imageshack.us/img838/1199/samsungi93006.jpg
Direct call


Samsung GALAXY S III ştie chiar când doriţi să vorbiţi. Când scrieţi un mesaj cuiva şi decideţi să efectuaţi mai bine un apel telefonic, ridicaţi pur şi simplu telefonul la ureche, iar funcţia Apel direct va forma numărul pentru dvs. Nu mai trebuie să căutaţi prin jurnalul de apeluri sau lista de contacte. Lăsaţi telefonul GALAXY S III să facă totul.

Smart stay


Datorită funcţiei inovatoare Smart stay, GALAXY S III recunoaşte în mod automat când vă uitaţi la telefon, indiferent dacă este pentru a citi o carte electronică sau pentru a naviga pe web. Camera din faţă se uită direct în ochii dvs. şi menţine un afişaj luminos, pentru o plăcere continuă a vizionării. Ce idee strălucitoare.
Smart stay

Smart alert
Smart alert


Când ridicaţi telefonul, nu ar fi minunat dacă cineva v-ar informa ce s-a întâmplat în timpul cât aţi fost plecat? Samsung GALAXY S III ştie că v-aţi întors şi vă trimite un mic semnal vibrant pentru a vă informa cu privire la apelurile ratate şi mesajele noi. Nu vi se pare o atenţie minunată?


S Beam


Partajarea conţinutului cu prietenii din apropiere poate fi simplă, rapidă şi chiar amuzantă. S Beam vă permite să vă conectaţi instantaneu pentru a transfera documente, contacte, imagini, muzică, videoclipuri şi tot ce mai doriţi. Trebuie doar să puneţi în contact părţile din spate ale telefoanelor, să vă conectaţi, să partajaţi şi să vă bucuraţi.
http://img69.imageshack.us/img69/6766/samsungi93007.jpg

Buddy photo share

Gestionarea şi partajarea fotografiilor dvs. nu poate fi mai simplă de atât. Telefonul recunoaşte figurile şi le creează linkuri pentru dvs., utilizând ca referinţă profilurile grupurilor dvs. Acum mai trebuie doar o singură atingere pentru a putea partaja instantaneu cu cineva.
Buddy photo share

AllShare Cast
AllShare Cast


Nu ar fi minunat să creaţi o copie a ecranului telefonului dvs. pe un ecran mare prin conexiune wireless? Acum este posibil. AllShare Cast vă permite să o faceţi şi este o funcţie perfectă pentru jucători. După ce jocul apare pe ecran, puteţi chiar să utilizaţi butoanele telefonului ca pe un controler prin gesturi. Fără cabluri, fără probleme.

AllShare Play


Mai există o modalitate de partajare a conţinutului pe diferite dispozitive. Se numeşte AllShare Play şi ne permite să lucrăm împreună, prin magia DLNA şi Wi-Fi Direct, oferindu-ne acces la distanţă la documente şi fişiere multimedia, în momentul în care lucrăm în altă parte, pe un ecran diferit.

Promotie!

2.649,00 RON
  • Rata de la 97,04 RON prin BRD
  • Pretul include TVA
  • Taxa verde: 2.00 RON
  • Cod produs: SAMI9300WH

6 comentarii:

  1. Everything is very open with a clear explanation of the issues.
    It was definitely informative. Your site is extremely helpful.
    Thanks for sharing!

    Also visit my page - tao of badass; ,

    RăspundețiȘtergere
  2. Excellent post. I'm facing many of these issues as well..

    Feel free to visit my page; 城田農場 (http://of.vg/887219)

    RăspundețiȘtergere
  3. Clutch button initiates 'safe mode' to allow for on-the-fly profile
    selection, or to display button functionality
    without activating. I am still starting and fine tuning the joystick and definately will probably be
    changing the settings from time to time. Unzip the patch, and put the update file in to the root directory of
    the Micro - SD card.

    My web-site - battlefield 4 download

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for?
    you make blogging look easy. The overall look
    of your web site is fantastic, as well as the content!



    Here is my web site - machine a sous gratuite

    RăspundețiȘtergere
  5. Thanks for any other informative site. Where else may just
    I am getting that kind of info written in such an ideal means?
    I've a challenge that I'm just now operating on, and I've been on the glance out
    for such info.

    Visit my web-site: bonus casino en ligne

    RăspundețiȘtergere
  6. If some one needs to be updated with hottest technologies afterward he must be pay a quick visit this website and be
    up to date every day.

    Here is my blog post: avis finchmarket

    RăspundețiȘtergere